lördag 9 juni 2012

Varför man inte ska baka muffins med vin i kroppen!

Anledning 1: När man ska knäcka andra ägget så kan det hända att man tappar det och att det knäcker sig själv på arbetsbänken istället för i bunken.

Anledning 2: När det är dags att mäta upp socker med decilitermåttet kan det hända att man råkar tappa det i äggröran som man nyss har orsakat på bänken.

Anledning 3: Det kan bli så att man mäter upp ingredienserna lite "på känn" vilket kanske inte är så smart om inte omdömet är riktigt hemma.

Anledning 4: När man sen ska hälla smeten i formarna kan man upptäcka att man inte ens har muffinsformar och får ta småkakeformar istället.

Anledning 5: Det kan hända att man ställer ugnen på "lampa" istället för ugnsvärme vilket kan leda till att muffinsen helt enkelt förblir en smet i sina formar

Anledning 6: När muffinsen väl är klara efter allt knep och knåp och krångel är det inte ens säkert att man är sugen på muffins längre...




2 kommentarer:

  1. Hahahahaha ditt bästa inlägg någonsin! Drick mer vin!

    SvaraRadera
  2. jag får hålla med CB här :P

    SvaraRadera