Anledning 1: När man ska knäcka andra ägget så kan det hända att man tappar det och att det knäcker sig själv på arbetsbänken istället för i bunken.
Anledning 2: När det är dags att mäta upp socker med decilitermåttet kan det hända att man råkar tappa det i äggröran som man nyss har orsakat på bänken.
Anledning 3: Det kan bli så att man mäter upp ingredienserna lite "på känn" vilket kanske inte är så smart om inte omdömet är riktigt hemma.
Anledning 4: När man sen ska hälla smeten i formarna kan man upptäcka att man inte ens har muffinsformar och får ta småkakeformar istället.
Anledning 5: Det kan hända att man ställer ugnen på "lampa" istället för ugnsvärme vilket kan leda till att muffinsen helt enkelt förblir en smet i sina formar
Anledning 6: När muffinsen väl är klara efter allt knep och knåp och krångel är det inte ens säkert att man är sugen på muffins längre...
Hahahahaha ditt bästa inlägg någonsin! Drick mer vin!
SvaraRaderajag får hålla med CB här :P
SvaraRadera