lördag 2 juni 2012

London - Onsdag - Sightseeing och museum

Vi åkte med Big Bus Tours den här gången och lyckades hamna på en buss med plats på övervåningen :) Vi spenderade en ganska lång och solig stund däruppe vilket resulterade i en ganska svidande solbränna i slutändan. Minuset med att åka buss i London är att det tar fruktansvärt lång tid. Det står mer still än det åker. Vi fick se en hel del varav mycket var sådant som vi egentligen inte ens visste vad det var. Hahaha!

Under andra vändan - efter Sea Life så hoppade vi av vid en tunnelbanestation och lyckades ta oss genom halva London till Natural History Museum där de har bland annat dinosaurier. När vi kom fram till rätt gata och plats insåg vi att vi hade 30 minuter kvar till stängning. Vi hann inte se så mycket... bara något dinosaurieskelett och lite annat krafs. Meningen var att vi skulle hinna se en blåval och modeller av dinosaurier men så blev det inte...

Vi tog vägen genom Hyde Park (där jag åt världens godaste chokladmuffin) upp till Oxford Street. Jag ringde till Dan (med tårar i ögonen) och Sofia jagade en ekorre brevid en grupp av hårt, tränande pojkar. Mmm... det var lustigt!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar